Workshop Motiverende gespreksvoering en omgaan met weerstand

De Vrijwilligersacademie ondergebracht bij de Stichting Talenten in Verbinding organiseert op donderdag 13 april een workshop voor vrijwilligers over motivatie en omgaan met weerstand.
Bent u actief als vrijwilliger en voert u weleens een gesprek dat niet zo vlot loopt? Geeft u wel eens adviezen waarbij u het gevoel hebt dat de ander er niets mee doet? Zijn mensen waarmee u werkt soms niet vooruit te branden of stuit u op weerstand?

Tijdens deze workshop leert u wat u kunt doen als u hiermee te maken krijgt. Wat is motivatie nu eigenlijk? Wanneer schieten mensen in de weerstand en hoe kun je dat voorkomen? De inhoud van deze avond sluit aan bij uw ervaringen, zodat u na afloop concrete handvatten hebt die u meteen kunt gebruiken. U krijgt informatie over en oefent met basisprincipes van ‘Motiverende gespreksvoering’. Deze methode helpt om effectiever in gesprek te gaan met mensen.

Moniek Vossebeld verzorgt de avond. Als gezondheidsvoorlichter en sociaal werker kwam ze in aanraking met ‘Motiverende gespreksvoering’ en dacht: “Dit is het!” Ze werkt veel met vrijwilligers(organisaties) en deelt graag kennis die het werk effectiever en plezieriger kunnen maken.

Waar: Ons Pakhuus, Molenberg 2 Silvolde
Wanneer: Donderdagavond 13 april 2017, 19.30 – 22.00 uur
Kosten: € 5,- per persoon inclusief 2 consumpties

Aanmelding en info: info@talenteninverbinding.nl of neem contact op met Annet Heersink tel: 0620264305.