Bestuur

Chantal Messink – voorzitter

Ik ben Chantal Messink en geboren en getogen in Ulft. Ik ben 14 jaar werkzaam in het welzijnswerk, waarin het werken met vrijwilligers(groepen) altijd een centrale rol heeft gespeeld en nog steeds doet.

Binnen de Stichting Talenten in Verbinding hoop ik, samen met mijn andere bestuursleden de faciliteiten, waardering en scholing dusdanig vorm te geven en te realiseren, dat de betrokken vrijwilligers(groepen) zich gehoord en gezien voelen. Dat zij via de stichting die ondersteuning mogen ontvangen, die zij nodig hebben om het vrijwilligerswerk op een voor hen prettig manier uit te voeren en ook aan hun persoonlijke groeit centraal staat!

Jasper Nickmann – secretaris

Ik ben Jasper Nickmann en ik kom uit Drempt. Naast mijn baan als Sociaal Werker ben ik altijd al actief geweest als vrijwilliger in verschillende functies. Ik vind het belangrijk om maatschappelijk actief te zijn en mijn steentje bij te dragen aan de samenleving. Daarom wil ik mij als bestuurslid van de Stichting Talenten in Verbinding juist inzetten voor degene die ook hun steentje bij willen dragen. Zowel voor actieve vrijwilligers die gefaciliteerd worden door middel van waardering en scholing als voor lokale initiatieven die behoefte hebben aan ondersteuning.

Annet Heersink – penningmeester

Mijn naam is Annet Heersink, 32 jaar oud en kom uit Aalten. Als puber was ik al actief als vrijwillig bestuurslid van een jongerencentrum. Ik vind het super leuk om te zien en te ervaren wat je met elkaar kunt bereiken, wanneer iedereen gemotiveerd is om er iets van te maken!

Als bestuurslid van de Stichting Talenten in Verbinding wil ik vrijwilligers en initiatiefnemers handvatten bieden, waarmee zij hun activiteiten kunnen vormgeven en dromen waarmaken. Iedere vrijwilliger heeft zijn eigen motivatie en ideeën, het zijn mensen die de samenleving kleur geven en daar zet ik me heel graag voor in!