Informatieavond Niet Aangeboren Hersenletsel

      Geen reacties op Informatieavond Niet Aangeboren Hersenletsel

De Vrijwilligersacademie organiseert i.s.m. Helpgewoon Zorg en begeleiding NAH op dinsdag 14 maart een informatieavond voor vrijwilligers, waarin vragen over Niet Aangeboren Hersenletsel centraal staan.

Veel mensen uit Oude IJsselstreek hebben te maken met iemand met NAH, veroorzaakt door bijvoorbeeld een CVA, een ongeluk/trauma of ziekte. Je krijgt dan te maken met het ‘andere’ gedrag van iemand. Door meer te weten over de achtergronden van dit gedrag, de zichtbare en onzichtbare gevolgen, zul je meer begrip hebben voor waarom iemand doet zoals hij doet en kun je eventuele verwachtingen bijstellen.

Tijdens deze avond gaan we vooral praktisch aan de slag. Dat betekent bijvoorbeeld dat je je eigen ervaringen in de omgang met iemand met hersenletsel kunt inbrengen. Met als doel dat je aan het einde van de avond meer begrip hebt voor het gedrag van iemand en beschikt over een aantal praktische handvatten om te kunnen reageren op iemands gedrag. Er zal ook een ervaringsdeskundige aanwezig zijn.


Iedereen die interesse heeft is van harte welkom op dinsdag 14 maart 2017 20.00 – 22.00 uur in het Klooster aan de FB Deurvorststraat 43 in Ulft. Lijkt het je leuk?! Meld je dan voor donderdag 9 maart bij ons aan. Deelname is gratis!
Voor aanmelding en meer informatie kun je contact opnemen met Coby Craanen tel: 06 554 64 120 of stuur een email naar: info@talenteninverbinding.nl