Diensten

Ondersteunen bij subsidie aanvragen

Wij ondersteunen projecten en initiatieven bij het aanvragen subsidie en/of fondsen. Dit betekent dat wij tips en tops vertellen, meelezen met je aanvraag en dat je Stichting Talenten in Verbinding gebruikt als hoofdaanvrager van subsidie en/of fonds. Op deze manier heb jezelf geen stichting nodig (en dus geen oprichtingskosten) om toch gebruik te maken van subsidies en fondsen. Om dit allemaal in goede banen te leiden zullen we goede afspraken maken tot samenwerkingen. Wil je meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op.

Faciliteren van vrijwilligers

Voor projecten en initiatieven die graag bezig gaan met de inhoud en minder met de formele kan in het vrijwilligerswerk kunnen wij het faciliteren van vrijwilligers overnemen. Dit betekent dat we bezig gaan met scholing, onkostenvergoedingen en vrijwilligerswaardering. Zelf zorg je voor de financiële middelen dit met zich meebrengt, uiteraard worden hier vooraf goede afspraken over gemaakt. Ook is er een combinatie mogelijk met ‘ondersteunen bij subsidie aanvragen.’

Scholing voor vrijwilligers

Ook als vrijwilliger wil jij je misschien wel blijven ontwikkelen. Daarom bieden wij een gevarieerd pakket aan scholing aan. Het scholingsaanbod is nog in ontwikkeling, zodra hier meer over bekend is zal dit gepubliceerd worden op onze website.